Естетика – Какво е красива усмивка

Всеки пациент има свое различно виждане за това какво представлява естетичната усмивка, така както и разбиранията за красотата са различни. Не малко пациенти търсят дизайна на усмивка, която са видели и харесали върху някой друг, но по правило процесът на естетическо подобрение  трябва да бъде индивидуално планиран за всеки конкретен пациент.

Грижа

Професионализъм

Внимание

Отношение

Какво представлява естетичното възстановяване

В областта на денталната естетика, можем да предложим широк спектър от индивидуални решения за постигане на желаните резултати при всеки пациент. Те се прилагат най-често при наличие на кариеси, промени във формата, големината и цвета на зъбите, емайлови пукнатини, проблемни контакти между зъбите или просто желание за подобряване на външния вид.

Работим с последно поколение естетични материали и предлагаме безболезнено и внимателно анатомично възстановяване на зъбите, неразличими от естествените по форма, големина и цвят.

Естетичните решения, които предлагаме, са адаптирани към индивидуалните нужди на всеки пациент и включват:

импланти
Естетика

Фасети

Естетика

Керамични и Циркониеви корони

Естетика

Професионално избелване на зъби

Естетика

Почистване на зъбен камък

Естетика

Бондинг

Естетика

Протези

Естетика

Естетични възстановявания с ляти вставки - инлей, онлей, овърлей

Естетика

Разкрасете усмивката ви в дентална клиника Шабаб

Процедурите свързани с постигане на естетически подобрения се извършват от екип специалисти след първоначална консултация и съставяне на подробен план за работа.

Защо да се доверите на дентална клиника Шабаб

От нас ще получите изчерпателна информация относно всички процедури, свързани с постигане на естетически подобрения, както и  насоки и наставления, благодарение на които може да запазите резултатите за максимално дълго време.

В SHABAB DENT следваме изключително бързото развитие на естетичната дентална медицина и използваме най-новите технологии и материали в стоматологията, за да постигнем най-хубавата и хармонична усмивка, която искаме да видим на лицата им.