Дентални импланти

Липсващите зъби могат да имат сериозни последици за начина, по който изглеждате, дъвчете и говорите. Оставянето на празно място в устата след загуба на зъб би могло да доведе до разместване на другите ви зъби и да предизвика допълнителни проблеми като влошаване състоянието на челюстната кост и цялостната функционалност на устната кухина. Пациентите с частично и цялостно обеззъбени челюсти значително нарушават качеството си на живот. Те избягват или се отказват от любими храни, поради невъзможността да ги сдъвкат. Това в дългосрочен план крие рискове от стомашни проблеми. Пациентите ограничават социалните си контакти. Прикриват лицето си с ръка когато се смеят и говорят или пък отказват да го правят.

Грижа

Професионализъм

Внимание

Отношение

Какво представляват денталните импланти

Денталният имплант е подобен на винт елемент, който се поставя хирургически в челюстната кост. След като се интегрира с костта, върху него може да се поставят зъбна корона или мост. За разлика от подвижните протези, имплантите предлагат отлична стабилност, функционалност и имитират здравината на естествени зъби като запазват жизнеността на челюстните кости. В съвременната стоматологична практика се прилага поставяне на:

Имплантология

Единичен имплант

Имплантология

Импланти на цяла долна челюст

Имплантология

Импланти на цяла горна челюст

Имплантология

Импланти на цели две челюсти

импланти

Последният етап от лечението с импланти е поставянето на протетична конструкция – корона, мост или протеза. Заедно с вас ще сравним всички опции и ще изберем тази, която ще ви кара да се чувствате уверени и красиви.

Имплантология

Защо да изберете поставяне на имплант в клиника Шабаб

Дентална клиника Шабаб използва най-съвременните системи за дългосрочно и  качествено имплантологично лечение. Д-р Лилия Шабаб е опитен специалист с обширна практика в решенията на сложни клинични случаи и с доказан персонален подход и отношение  към всеки един пациент. Иновативният подход, както и вниманието ни към детайла, гарантират лесното и бързо поставяне на импланта, както и дълготрайния резултат.

Кога е препоръчително да поставяте на импланти

Имате един или повече липсващи зъби

Имате разхлабени зъбни протези

Не можете или не желаете да носите снемаеми протези и мостове;

Кои са предимствата от лечението с импланти

Подсилват и поддържат костта;

Социално битова комуникация;

Възстановяват възможността за свободно хранене и говорене;

Дават самочувствието отново да се усмихвате широко;

Какви са предимствата да поставите имплант в дентална клиника Шабаб

Придържаме се към най-актуалните световни технологии и минимално-инвазивния модел на дентално имплантиране. Дигиталното планиране, висококачественият рентген с ултра-ниски дози на облъчване, хирургичните водачи, микроскопите и останалите технологични иновации са ключови за нас. Те правят работата ни изключително точна и не травмираща, което води до липса на оток и болка в пациента, по време на имплантирането и след него.

Поставянето на импланти е най-съвременния начин за разрешаване на различни проблеми в зъбните редици. Целта на лечението е да възстанови изгубените естествени зъби, като имплантът играе ролята на липсващия зъбен корен.